Wordt u Gulden, Zilveren of Bronzen Boeker?

Het echtpaar Kröller-Müller deed een beroep op vermogende particulieren om hun droom, een eigen Huis voor de Kunst, waar te maken. Deze Gulden Boekers doneerden jaarlijks 500 gulden aan de collectie. Nu, in de 21ste eeuw, kunt u zelf lid worden van zo’n exclusieve club van begunstigers.

U kunt Gulden Boeker, Zilveren Boeker of Bronzen Boeker worden, door eenmalig of vijf jaar lang jaarlijks een bedrag te schenken.

Zo verbindt u zich voor vijf jaar aan het Helene Kröller-Müller Fonds. Vijf jaar van verbondenheid, maar ook van betrokkenheid. Via de speciale evenementen voor clubleden, zoals voorbezoeken aan tentoonstellingen, kijkjes achter de schermen bij restauraties en de mogelijkheid om mee te reizen naar musea in het buitenland, wordt u persoonlijk betrokken bij de ontwikkelingen in het museum én ziet u van nabij wat het museum met uw geld doet.

Martijn Sanders

Honorair voorzitter Comité van Aanbeveling

Dit museum is ontstaan dankzij een particulieren initiatief, dus laten particulieren nu ook de uitdaging opnemen om het Helene Kröller-Müller Fonds te gaan steunen.

Juridische en fiscale aspecten

Het Helene Kröller-Müller Fonds heeft de status culturele ANBI-status. Schenkingen aan instellingen met een ANBI-status biedt belastingvoordelen. 

Meer informatie